Цветанов: Днес МВР е много по-стабилна, отколкото при БСП

Искаме само да изплатим неизползваната сума от полицаите през 2013,2014 и 2015 година

Днес системата е много по-стабилна, отколкото при вас. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите по промените в Закона за МВР на първо четене по повод изказвания на депутати от БСП, предаде Агенция „Фокус“.

„Колегата Румяна Бъчварова, която искате да вкарате в някаква интрига, вие сте майстори в тази посока, направи невъзможното, за да стартират и да наваксат изоставането. През 2015 година има приключена процедура, има подписано рамково споразумение и в момента полицаите вече започват да получават своите униформи“, обясни той.

„Днес не обсъждаме реформите в системата на МВР, а да можем да оправим вашите грешки“, коментира Цветан Цветанов. „Искаме само да изплатим неизползваната сума от полицаите през 2013,2014 и 2015 година“, заяви той.

„Ако искате да правим някаква политическа риторика с негативен оттенък, не искаме да участваме в този дебат. Искаме да решаваме проблемите на българските полицаи, както сме го правили винаги“, каза още председателят на групата на ГЕРБ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов