Представят Годишната програма и Насоките за конкурсите на Фонд „Научни изследвания“

Парите

24-06-2017, 14:00

Снимка:

Пресцентър РУ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП- Русе запозна общински служители с електронните си услуги

Представянето е открито за всички, които се интересуват от дейността

В съответствие с Правилника на Фонд „Научни изследвания“, Фондът организира представяне пред научната общност на Годишната оперативна програма за 2017 г. и на Насоките за кандидатстване за обявените конкурси за научни изследвания и за научни изследвания на млади учени и постдокторанти.

На 27.06.2017 г. от 11:00 ч. документите ще бъдат представени в гр. Русе (в зала Kaneff centre ). Представянето е открито за всички, които се интересуват от дейността и проблемите във Фонда. След представянето председателят на Изпълнителния съвет на ФНИ, проф. Вайсилов, ще се срещне с ръководители на висшите училища от града и областта.

До края на месеца ще бъде организирано представяне на документите и в други градове. Програмата за всяко представяне ще бъде обявена предварително на интернет страницата на ФНИ.

 

ПРОГРАМА

27.06.2017 г. – гр. Русе

Място - Русенски университет „Ангел Кънчев“ – Зала 1 „Kaneff centre“

11:00-12:30 – Представяне на Годишната оперативна програма за 2017 г. и на Насоките за кандидатстване за обявените конкурси за научни изследвания и за научни изследвания на млади учени и постдокторанти.

12:30-14:00 – Среща с ръководители на висши училища и институти.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов