Нови успехи и медали за стрелци с лък на «Джамбо 2006»

Спорт

20-06-2017, 10:55

Снимка:

«Джамбо 2006»

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съпътстващи инициативи към Русенския карнавал

В 34-тия международен турнир по стрелба с лък на открито в Разград

Нови успехи и медали за младите стрелци с лък на «Джамбо 2006» в 34-ти международен турнир по стрелба с лък на открито в Разград.

Иван Банчев затвърди първите си позиции при кадетите и убедително доказа своите качества и точност на национален състезател, като заслужено спечели златния медал. Неговите съотборници Даниел Добрев и Тервел Чорбаджийски се класираха съответно 6-ти и 8-ми. Отборно «Джамбо 2006» спечели шампионската купа в тази възрастова група.

Никол Георгиева (Джамбо 2006) се представи отново с най-добри попадения в мишените при 14-годишните. Тя спечели златен медал за пореден път. Заедно със сестра си Симон и Теодора Петрова станаха вицешампионки в отборната надпревара.

Два златни медала и в стил компаунд за състезателите на «Джамбо». Иван Андреев при кадетите с резултат 630 точки и Кристиян Христов – 652 точки при 14-годишните.

Пореден успех за Кристиян Димитров, който спечели сребърен медал при 14-годишните момчета. В отборното състезание заедно с Мирослав Петров и Слав Йорданов спечелиха бронзовата купа.

Състезателите бяха ръководени от треньора Йордан Джамбазов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов