Русенчета с награди от фестивал в Румъния

Мисия

19-06-2017, 09:43

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП- Русе анкетира клиентите си за нивото на обслужване

Николай Радев и Боряна Борисова са от Вокално студио за поп и джаз "Икономов"

На 17 юни двама изпълнители от Вокално студио за поп и джаз "Икономов" взеха участие във фестивала "Андантино" в гр. Буфтя, Румъния и се завърнаха с призови награди.

Според регламента  на фестивала всеки участник можеше да се яви в три категории с една песен: "Румънски поп", "Поп интернационал" и "Етно-фолклор". Русенските възпитаници на педагога Вили Икономов се изявиха в две от тях - "Румънски поп" и "Поп интернационал". За всяко изпълнение в тези категории, във възрастовата група при най-малките, Николай Радев (6 г.) бе отличен с втора награда. Боряна Борисова (16 г.) се представи в четвърта възрастовата група от 16 до 17 +. В категория "Румънски поп" бе отличена с втора награда, а в "Поп интернационал" Боряна спечели Трофея в групата си. Наградените участници получиха много предметни и парични награди. Наградният фонд на фестивала включваше и томбола с имената на участниците, която зарадва трима от тях с парични премии и почивки в курортни дестинации в Румъния.

Атрактивното начало на награждаването започна в 21.30 ч. с дефиле на всички участници и журито на фестивала, преминавайки по червен килим, който ги отведе в залата на Букурещ Филм студио, където бе и сцената на талантите на брега на езеро. Краят на певческата фиеста приключи в 23 часа.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)