Пламен Нунев участва в инспекция на граничната ограда

Новините

15-06-2017, 15:49

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

В. Радев: 133 километра от оградата на границата са готови

Той е включен в групата като зам.-шеф на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС

Народният представител от ГЕРБ в Русе Пламен Нунев- е зам. – председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание, участва днес в оглед и обход на охранително-възпиращото съоръжение по българо-турската граница. Той стори това по инициатива на заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов, а в огледа се включиха още колегите му Цвета Караянчева – зам. – председател на Народното събрание, Емил Димитров от „Обединени патриоти“, областния управител на Бургас и журналисти. Хеликоптерът „Кугър“ от авиобаза „Крумово“ прелетя над граничния участък от Пловдив до Свиленград и Малко Търново.

 

Огледът бе извършен в отговор на повишения обществен интерес към завършването на строителството на граничното съоръжение.


Вицепремиерът и народните представители приемат граничната инфраструктура за обект от първостепенно значение за националната сигурност, към който трябва да се подхожда с изключително внимание и политическа отговорност.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов