Тринадесети Национален мото събор ще се проведе в Русе

Мисия

13-06-2017, 10:26

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Програма „ПИСТА РУСЕ 2017“

На 16, 17 и 18 юни 2017 г. на стадиона на Хижа „Приста“

За поредна година, мото клуб „The THUNDERS“ МС, с помощта на МСС “ДУНАВСКИ БРАТЯ“, организират Тринадесети Национален мото събор – Русе 2017, който ще се проведе на 16, 17 и 18 юни 2017 г. на стадиона на Хижа „Приста“. Събитието вече 13-та година присъства в културния и спортен календар на града, което доказва неговото значение не само за младите хора, но и за останалите поколения, любителите на рока и двуколесните машини.

На мото събора се очакват гости от страната и чужбина, както и много мотоклубове. За доброто настроение на гостите ще се погрижат рок групите OLD GUNS, WAVESLAVE, OXIJEN и OLD BASTARDS, а на 17.06 (събота) вечерта ще се включи и DJ Венци. В програмата ще участват  момчетата от EXTREME ATTACK, които ще направят атрактивно каране и стънт шоу. За гостите на мото събора ще има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния мото драг - състезание за скорост, който ще се проведе в събота.

Мото Клуб „The THUNDERS“ МС е създаден през далечната 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)