Депутатът Светлана Ангелова празнува рожден ден

Мисия

12-06-2017, 13:27

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенската полиция получи седем нови автомобила

Кметът Стоилов: Голям е Вашият принос да се укрепи положителния образ на града и региона в страната чрез постоянно разширяване спектъра от предлаганите социални услуги за лица в неравностойно положение

Оценяваме високо законодателната Ви дейност в Народното събрание и контактите извън него, които са насочени към едно - да осигурят най - ценното за всеки русенец и българин – достоен живот и старини. Благодарение на стореното от Вас и екипа на ГЕРБ пенсионерите, гражданите с увреждания, социално слабите, безработните у нас усещаха по - леко сътресенията от реформата в период на икономически трудности“, каза по обед народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев, който отправи приветствие от името на всички членове и симпатизанти към колегата си Светлана Ангелова по повод рожденния и ден. „Голям е Вашият принос да се укрепи положителния образ на града и региона в страната чрез постоянно разширяване спектъра от предлаганите социални услуги за лица в неравностойно положение. Благодарение на Вашия труд през отминалите и този мандат бяха утвърдени удачни идеи за промени в нормативната уредба, касаещи пенсионната система», добави той. Красив букет и специален адрес с подарък допълниха приветствието.Заместник – областният управител Валентин Колев, председателят на Общински съвет – Русе чл. кор. проф. дтн. DHC Mult инж. Христо Белоев, общински съветници от групата на ГЕРБ в ОбС -  Русе, ректорът на Русенския университет „Ангел Кънчев“ проф. Велизара Пенчева, кметове и председатели на неправителствени организации в региона бяха само част от гостите, които поднесоха лично своите пожелания за здраве, лично щастие , успехи в личен и професионален план на рожденничката.

 

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов изненада приятно Светлана Ангелова с великолепен букет и стилен подарък. „Безценният Ваш дългогодишен практически опит помага в създаването на по – добра нормативна уредба на обществените отношения в социалната сфера. Смятам, че с народните представители от ГЕРБ има още много да направим заедно за развитието на социалните услуги в общината и през този мандат“, каза кметът Стоилов.

 

               



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов