Заловиха куп дрогирани водачи през уикенда

Това показва бюлетита на полицията

На 9 юни, около 22:20 часа по ул. „Агликина поляна” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Р.Р. (24 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителна проба за употребата на канабис. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,7 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа Р.Р. е задържан в Първо РУ МВР Добрич.

На 10 юни, около 20:25 часа в района на с. Стражица, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, без регистрационни табели управляван от Е.А. (35 г.) от с. Бобовец. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 юни, около 14:30 часа в района на с. Ангеларий, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, без регистрационни табели управляван от Е.А. (25 г.) от с. Зарник, обл. Силистра. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юни, около 21:25 часа по ул. „Теменуга” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Д. (21 г.) от с. Стожер, обл. Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 11 юни, около 23:40 часа по бул. „25-ти Септември” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от Т.М. (21 г.) от с. Ловчанци и пътници Н.А. (30 г.) от град Добрич и Н.С. (17 г.) от с. Ловчанци. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителна проба за употребата на канабис и кокаин. С полицейска мярка за срок от 24 часа тримата са задържани в Първо РУ МВР Добрич. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов