Министърът на регионалното развитие Николай Нанков в Русенска област

Мисия

10-06-2017, 13:59

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Нанков обеща да бъде направен поетапно основен ремонт на пътя Русе-Бяла

Кметът Пламен Стоилов обсъди с министъра ключови инфраструктурни проекти за Русе

Министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков посети днес Русенска област. В 11 часа се проведе срещата на министъра с народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР- Русе Пламен Нунев, областния управител, заместниците му, кмета на Община Русе Пламен Стоилов и неговия екип.

Кметът Пламен Стоилов обсъди с министър Нанков ключови за Русе инфраструктурни проекти, сред които и предстоящата реконструкция на двете училища ПМГ „Баба Тонка“ и СОУ „Христо Ботев“, както и канализацията на кварталите „Средна кула“ и „Долапите“, която ще стартира през 2018-а година.

 

Министърът увери, че се предприемат реални действия за стратегическия път Русе – Велико Търново, като се започва от проектирането, за което е осигурено финансиране.

 

По – късно бе направен преглед на района на ГКПП „Дунав мост“, ж. п. надлеза до него и предстоящото разширение на пътя под него към площад „Европа“, бул. „България“.

 

След 14.30 часа ще бъде направен преглед на кръстовището до магазин „Джъмбо” и началото на второкласен път Русе-Червена вода – Кубрат, както и рехабилитирания мост при село Писанец. Към 16.30 часаще бъде проверен напредъкът по обновяване на пътната инфраструктура в град Бяла – ул. „Васил Левски”, както и продължаващия ремонт на пропаднала подпорна стена от главен път Бяла-Попово в градската част на Бяла.

В 18.30 часа в Бяла ще се състои официалното откриване на изцяло обновения градски плувен басейн – част от общинския спортен комплекс, ремонтиран със средства по проект „Красива България”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов