Зам.-кметът Наталия Кръстева на научно-приложна конференция за криминологията

Мисия

10-06-2017, 13:40

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП- Русе с разяснения за втората пенсия

Обменяха се идеи и знания на разнообразни теми като ролята на научните и приложните изследвания при изучаване на престъпността

       Днес, в Русенски университет „Ангел Кънчев“ се проведе научно-приложна конференция на тема „Ролята на криминологията и сродните й науки в противодействието на престъпността“. На събитието присъства заместник-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева, която приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов. „Поздравявам Ви за чудесната инициатива, която днес предлагате на вниманието на нашия град, тъй като е изключително иновативна и дава възможност да се обменят идеи, практически опит и знания. На добър час!“ сподели още  Кръстева.

На срещата присъстваха също проф. д-р Велизара Пенчева – ректор на РУ „Ангел Кънчев“, народният представител Искрен Веселинов, г-н Валентин Колев – заместник-областен управител на Област Русе, старши комисар Теодор Атанасов – директор на ОДМВР, както и деканът на Юридическия факултет на РУ „Ангел Кънчев“ проф. Лъчезар Дачев.

       По време на конференцията, участниците обмениха идеи и знания на разнообразни теми като ролята на научните и приложните изследвания при изучаване на престъпността, изследване на индивидуалното престъпно поведение и работа с правонарушители, както и темата за формиране на наказателната политика и политиката по превенция на престъпността.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов