Директорът на "Здравни и социални дейности" в Община Русе Мариела Личева с престижна награда

Мисия

08-06-2017, 15:47

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха в Плевен обявените за издирване сестри от русенското село Иваново

на 13-тия Национален форум на доставчиците на социални услуги, организиран от Министерство на труда и социалната политика, Националния алианс за социална отговорност и Националното сдружение на общините

По време на 13-тия Национален форум на доставчиците на социални услуги, организиран от Министерство на труда и социалната политика, Националния алианс за социална отговорност и Националното сдружение на общините в Република България, Мариела Личева, директор на дирекция „Здравни и социални дейности“ в Община Русе, беше удостоена с престижна награда. Почетната грамота за личен принос в развитието на националното партньорство и социалните услуги бе връчена от председателя на НСОРБ Гинка Чавдарова, а номинацията е по предложение на Управителния съвет на Алианса. Предпоставка за отличието са всеотдайната работа на Личева през годините, осъществяваната отлична комуникация, общия принос на Община Русе и доброто партньорство с неправителствения сектор. Тя се включи във форума с презентация за предизвикателствата пред Община Русе при разкриването и предоставянето на социални услуги.

 Събитието е ежегодно и събира на едно място представители на общини, неправителствени организации и на изпълнителната власт, като се представя опита на общините и доставчиците на социални услуги.

Община Русе в две последователни години печели награди, като през 2015 г. спечели призвание за цялостен принос в развитието на социалните услуги, а през 2016 г. бе обявена за Община с най-добра социална политика.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов