3 бързи производства срещу пияни водачи в Русенско

Крими

06-06-2017, 11:48

Снимка:

АПИ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Три сигнала за грабежи в Русе са постъпили в събота

Уредът е отчел концентрация на алкохол от 2,04 при единия

На 2 юни т.г. около 18:10 часа, на главния път Русе – Бяла, в района на 53-ти километър, полицейски екип на РУ – Бяла е спрял за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф» с русенска регистрация, управляван от Й.Т. на 57 г. В хода на полицейските действия е установено, че водачът е управлявал след употреба на алкохол. Проверката с техническо средство е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за кръвна проба, която той е дал, а от последвалото химическо изследване на пробата е установена концентрация алкохол от 1,35 на хиляда. По случая е образувано бързо производство срещу Й.Т.

На 03.06.2017 г. около 01:50 ч. в гр. Русе на бул. „Васил Левски“, при провеждана полицейска операция, служители на Първо РУ са спрели за проверка лек автомобил „Нисан“, управляван от С.Й. на 49 г. При последвала проверка за алкохол служител на пътната полиция е установил, че водачът е дал положителен резултат при проба с техническо средство. Уредът е отчел концентрация на алкохол от 2,04 на хиляда. По случая е започнато бързо производство срещу водача.

На 03.06.2017 г. в 20:42 часа, в гр. Две могили автонаряд на РУ – Две могили е установил, че по ул. „Георги Раковски“ в гр. Две могили, 45-годишният А.М. е управлявал мотопед марка „Сузуки“ след употреба на алкохол. Извършена проверка с техническо средство е отчела на водача концентрация от 2,76 промила алкохол в издишания въздух. На 45-годишния мъж полицаите са издали талон за медицинско изследване, но той не е дал кръвна проба. По случая, срещу А.М. е образувано бързо производство.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)