УМБАЛ "МЕДИКА - РУСЕ" посреща бъдещи родители

Животът

04-06-2017, 13:00

Снимка:

"МЕДИКА - РУСЕ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Операта отваря врати за децата днес

На 8 юни, четвъртък от 13 часа

И през месец юни ще продължат Дните на отворени врати в Отделението по Акушерство в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "МЕДИКА - РУСЕ". Първата тема през месеца ще бъде "Нормално раждане. Раждане по оперативен път" и ще се преведе на 8 юни, четвъртък от 13 часа.

По време на обиколката в отделението, бъдещите родители ще могат да се запознаят отблизо с условията за раждане, които предлага .ечебното заведение. На място, те ще получат разяснения за подготовката за раждане и етапите, през които преминава. Бъдещите родители, ще могат да научат повече за възможностите за обезболяване по време на раждане, какви грижи се полагат за бебетата и да получат отговори на всички въпроси, които ги вълнуват от специалистите в отделението. 

Максималният брой на групата е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и един техен придружител. Това може да става на място в Лечебното заведение, което се намира на улица „Рига” 35 /сградата на бившата Трета поликлиника/ или на телефон 0882 617 480.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов