Кметът Пламен Стоилов връчи златна значка "Русе" на Петър Петров от СКТМ "Дунав" Русе

Мисия

31-05-2017, 15:09

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Център за конструиране на дронове ще бъде открит в ПМГ „Баба Тонка“ – Русе

Завоюваната шампионска титла на СКТМ „Дунав“ Русе е първа в историята на клуба

Днес, кметът Пламен Стоилов връчи златна значка „Русе“ на Петър Петров за високи постижения и заслуги като председател и треньор на Спортен клуб по тенис на маса (СКТМ) „Дунав“ Русе и по повод спечеленото първо място от мъжкия отбор на Отборния шампионат на България. На срещата присъстваха още секретарят на Община Русе Димитър Генков, инж. Александър Стоманчев от отдел УТКС в Община Русе, Стефан Лъвчиев – треньор и състезател в клуба и Даниел Кънчев – член на Управителния съвет.

„Гордея се с изключително достойното представяне на отбора и спечелената купа. Личи си, че влагате сърцето си в този спорт. Продължавайте в същия дух да прославяте Русе“, заяви Стоилов и връчи отборна парична премия. Той не скри удовлетворението си и от забележителните успехи във футбола, бокса, борбата, определяйки постиженията като показателни за развитието на Русе като град, обърнат с лице към спорта.

Завоюваната шампионска титла на СКТМ „Дунав“ Русе е първа в историята на клуба. Отборът в пълен състав - Теодор Александров, Денислав Коджабашев, Стефан Лъвчиев, Ерик Дюранд и Абдел-Кадер Салифу получи купата след динамичен мач от Севдалин Вълнаров и Илиян Шопов – членове на УС на Българска федерация по тенис на маса.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов