Депутатът Пламен Нунев участва днес в Балканска молитвена закуска

Новините

28-05-2017, 15:26

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Център за правата на децата се открива в Русе

Нунев участва в работна среща на тема „Сигурност“ по време на форума

Народният представител Пламен Нунев участва в Балканската молитвена закуска, която се проведе тази събота и неделя в Пловдив. Над 180 участници от 31 страни от четири континента си дадоха среща в града под тепетата, за да отправят своите послания за мир, благоденствие и просперитет на хората по света.

В качеството си на зам. – председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на комисията по отбрана в Народното събрание, Нунев участва в работна среща на тема „Сигурност“ по време на форума заедно със зам. – председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, американския конгресмен Робърт Адерхолд, експерта по Балканите д-р Стив Майер, съветника по регионална политика на президентът на Сърбия Владимир Божович, политици, експерти по сигурността от България, Балканите, Европа и САЩ.

Дискусията бе посветена на запазване на стабилността в Европа, за което важна роля има трансконтиненталното сътрудничество и партньорството между Европейския съюз и Съединените щати.

Тези срещи дават възможност да работим заедно за един по – сигурен регион и по – добър свят, да споделяме човешките ценности и утвърдим демокрацията, каза  Нунев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов