Народният представител Пламен Нунев поздрави жителите на Ряхово

Новините

24-05-2017, 10:25

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Областна управа обучи ученици в Сливо поле

За доброто настроение се погрижиха музикантите и танцьорите от Фолклорен танцов театър „Найден Киров"

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев поздрави снощи вечер стотиците жители и гости на Ряхово, събрали се пред читалището в центъра на селото снощи на тържествен концерт по повод традиционния събор. Той даде висока оценка на работата на кмета Георги Атанасов. В условия на добър диалог с регионалните структури на държавните институции и жителите на Ряхово г-н Атанасов защитава интереса на местните жители и се осъществява на практика конструктивен стил на управление.

Пламен Нунев приветства усилията му да помага на кмета на общината Валентин Атанасов и общинските съветници при реализация на общинската стратегия за развитие, както и изпълнение на целите, заложени в нея. Немалко са мерките, предприети с негова помощ, за да се осъществява успешно в съответствие с действащата нормативна уредба политиката на местно самоуправление по – ефективно за местната общност посредством реализацията на европейски проекти.

Събитието продължи с приветствия от кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов и кмета на Ряхово Георги Атанасов. За доброто настроение на всички се погрижиха музикантите и танцьорите от Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ – Русе.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов