„Има бал“ ще кънти от утре

Русе Лайф

22-05-2017, 14:49

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе ще чества тържествено 24 май

Началото дават випуските на ПСАГ „Пеньо Пенев“ и СУПНЕ „Фр. Шилер"

Абитуриентските балове в Русе започват утре, випуските на ПСАГ „Пеньо Пенев“ и СУПНЕ „Фр. Шилер“ ще се веселят в хотел „Рига“.

 

На 24 май ПГТ „Иван П. Павлов“ ще празнува в хотел „Дунав плаза“. ПГИУ „Елиас Канети“ е избрала хотел “Космополитън“. В хотел „Рига“ ще бъдат завършилите от ПГРКК, ПГСАГ „Ангел Кънчев“, ПГО „Недка Иван Лазарова“. Пак на същата дата завършването си ще отбележат абитуриентите от СУ „Възраждане“ и Спортно училище „Майор Атанас Узунов“.

 

На 25 май АГ „Гео Милев“ ще бъде в хотел „Рига“. Там ще празнуват и от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ и ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“. ПГ по транспорт и НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ ще бъдат в хотел „Дунав плаза“. ПГМТ „Юри Гагарин“ е избрала хотел „Космополитън“.

 

На 26 май абитуриентски балове ще имат завършващите ПМГ „Баба Тонка“ и СУ „Христо Ботев“ в хотел „Рига“. СУЕЕ ще празнуват в хотел „Дунав плаза“ заедно с ЧПГ „Джордж Байрон“.

 

На 27 май в хотел „Дунав плаза“ ще отпразнуват завършване абитуриентите от СУ „Васил Левски“.

Абитуриентите от Професионална гимназия по промишлени технологии „Атанас Цонев Буров“ и СУ „Йордан Йовков“ ще бъдат на брега на морето.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов