Българо-румънска търговско промишлена палата организира в Русе събития за бизнеса

На 30 май 2017 г. от 11.00 ч. ще се проведе Общо събрание на фирмите-членове на палатата

На 29 и 30 май Българо – румънска търговско промишлена палата организира в гр. Русе серия от събития, насочени към развитие на бизнеса, търговския обмен и икономическите връзки между България и Румъния. Програмата започва на 29 май 2017 г., 14.00 ч. с кръгла маса по проблемите на корабоплаването по р. Дунав, на която ще бъдат обсъдени проблемите, касаещи административните бариери и пречки за превоз на стоки и товари по реката, като ще бъдат споделени и добри практики и предложения за подобряване на съществуващата среда.

На 30 май 2017 г. от 11.00 ч. ще се проведе Общо събрание на фирмите-членове на палатата. По време на събитието ще информираме за текущите и предстоящи проекти и инициативи на Палатата, ще има възможност за разговори и споделяне на идеи и предложения за бъдещи активности, така че нашата организация да се превърне в желаната и търсена от всички платформа за подкрепа и изграждане на партньорства на българския и румънски пазар.

На 30 май 2017 г. от 14.00 ч. - работна среща-дискусия за българските фирми от хранително-вкусовата промишленост на тема „Възможности за продажба на български храни през търговските вериги в Румъния“. На срещата ще предложим потенциални решения за започване на работа с веригите и ще обсъдим възможности за коопериране под ръководството на БРТПП за по-конкурентни, ефективни и успешни продажби в Румъния.

Също на 30 май 2017 г. от 14.00 ч. каним на информационна среща всички заинтересовани български производители на потребителски стоки, които желаят да бъдат доставчици на VIVRE (vivre.eu) – най-бързо растящата он-лайн платформа за продажба на стоки за дома, градината и свободното време в Централна и Източна Европа.

В ПРЕРИОДА НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЯТА ВЪВ ФОЙАЕТО НА ХОТЕЛ ДУНАВ ПЛАЗА ЩЕ ИМА ПОСТОЯННО ИНФОРМАЦИОННО ГИШЕ С МАТЕРИАЛИ ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ И ИНЦИАТИВИ НА ПАЛАТАТА.

 

За информация и записване за участие в събитията:

 

тел.: 082/507 606;

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов