Депутатът Светлана Ангелова с приемна в Две могили днес

Новините

20-05-2017, 14:34

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Две нови хирургични маси има вече Онкото в Русе

Тя обеща помощ за проблеми на граждани във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност

Жители на Две могили и общината посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, която се състоя днес в офиса на партията в центъра на град Две могили. Част от тях потърсиха съдействие от депутата за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Ангелова се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси от граждани във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност, относно интеграционните добавки, изплащането на пенсии при починал съпруг, работата на ТЕЛК и пр. Местен жител получи информация относно решаване на въпрос при недостигащ стаж на пенсия.

Светлана Ангелова връчи и средства на двама абитуриенти. Пламен Илиев от Две могили и Виолин Тодоров от Кацелово бяха подпомогнати за абитуриентската им вечер идната седмица. Сумата за тях е част от над 5000 лева, събрани преди дни по време на организираното от Жени ГЕРБ благотворително модно ревю в Русе в подкрепа на 20 абитуриенти в неравностойно положение от Русенска област.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов