Състезание на полигон организира ПГМ „Юрий Гагарин” – Русе

Спорт

18-05-2017, 14:18

Снимка:

ПГМ „Юрий Гагарин”

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пиян перничанин- тираджия спряха русенските полицаи

Състезанието бе в две категории „Майсторско управление на мотор” и „Майсторско управление на автомобил

В Професионалната гимназия по механотехника „Юрий Гагарин” се състезаваха виртуозите на полигона. На 15 май превърнал се вече в ежегодна традиция, за трета поредна година се проведе състезанието за „Майсторско управление на моторно превозно средство – МПС”. Състезанието бе в две категории „Майсторско управление на мотор” и „Майсторско управление на автомобил”.

За целта на състезанието спортната площадка на гимназията бе превърната в състезателно трасе, на която учениците имаха възможността да вдигнат адреналина на публиката и журито с демонстрация на майсторските си умения при управление на мотори и автомобили. Гости на състезанието бяха: Боряна Петкова – представител на Регионално управление на образованието – Русе и представители на партньорските фирми на училището.

Момчетата не се стреснаха нито от „змейките”, нито от „колелото”, нито от паркирането в гараж на преден и заден ход. Първенец при автомобилите стана Теодор Тодоров, „среброто” бе за Седат Захиров, а „бронзът” бе грабнат от Златан Златанов –всички от 12б клас. В категорията мотори на почетната стълба бяха Георги Белчев от 9а – първо място, на второ място Трифон Йорданов от 10а, а третото зае Иван Цонев от 11а клас.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов