Тони Димитрова пя със стотици русенци

Мисия

14-05-2017, 11:59

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

ОД на МВР – Русе с препоръки за предотвратяване на ПТП с абитуриенти

Тя изтегли победителя от играта на вестник "Утро" и Ротари клубовете в нашия град– „Опознай Ротари“

На Голямата сцена на тринадесетото туристическо изложение „Уикенд туризъм“ снощи, за русенци, гостите на града и по повод 80-години Ротари клуб в Русе пя обичаната Тони Димитрова. Нейният рецитал беше последван от рок-концерт на група "Сода Акустик". Водещ на събитието беше актьорът Башар Рахал. По време на концерта Тони Димитрова изтегли победителя от играта на вестник "Утро" и Ротари клубовете в нашия град– „Опознай Ротари“.

Тони Димитрова получи красив букет от кмета Пламен Стоилов. Той я поздрави, че отново е в нашия град, който както самата тя призна – много обича.

Малко по-рано вчера, на сцената се изявиха и талантливите възпитаници на вокална група „Приста“ към Общински младежки дом – Русе с ръководител Доротея Бальовска.

В туристическото изложение тази година се включиха 163 организации, като по този начин „Уикенд туризъм“ се класира на престижното второ място по посещаемост и интерес, след столицата София, изпреварвайки Велико Търново и Варна.

Тазгодишната програма включваше нови инициативи, сред които „Фестивал на Дунавската кухня“, който има за цел да възроди и презентира кулинарния туризъм. Над 800 бяха участниците в забавно предизвикателство – опознавателната игра „На лов за истории – записките на един пътешественик в Русчук“, като чрез загадки, включилите се опознаха крайдунавския град.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов