Пламен Нунев и Светлана Ангелова наградиха победителите в турнира „Младост“

Мисия

14-05-2017, 11:52

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенецът Валентин Георгиев спечели десетия юбилеен конкурс за хумор и сатира – Кубрат ‘2017

Анелия Нунева – спортен директор на турнира, награди победителката в бягането на 100 метра при девойките

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова наградиха тази вечер победителите в международния лекоатлетически турнир „Младост“.

Нунев връчи златния медал на Калоян Кюркчиев от „Дунав“ – Русе, заел първо място на в дисциплината „Скок на дължина“ за юноши. Браян Пейчев и Георги Велчев от Плевен станаха негови подгласници. Народният представител награди и победителя при юношите в бягането на 100 метра – Михаил Гаргов от Варна. След него останаха Алексей Кулиш от Молдова и Пламен Гезенчов от Велико Търново.

Ангелова награди призьорката в хвърлянето на копие за девойки до 18 години – Каролина Василаке от Молдова. Венелина Петкова и Лидия Борисова заеха съответно второто и третото място.

Анелия Нунева – спортен директор на турнира, награди победителката в бягането на 100 метра при девойките.

Събитието се проведе на Градския стадион в Русе и се организира от местния лекоатлетически клуб „Дунав“, в партньорство с Община Русе и Българската федерация по лека атлетика. В тазгодишното издание се включиха 38 клуба от страната с над 280 състезатели, както и отбори-гости от Румъния, Молдова и побратимения град Уйбуда от Унгария. Състезателите участваха в общо 14 дисциплини – 7 при юношите и 7 при девойките.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов