Кметът Пламен Стоилов откри международния турнир „Младост“

Мисия

13-05-2017, 18:37

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инициатива на Професионален клуб AIESEC при Русенски университет

В тазгодишното издание се включиха 38 клуба от страната с над 280 състезатели, и отбори-гости от Румъния, Молдова и Унгария

Днес, на Градския стадион в Русе, кметът Пламен Стоилов откри международния турнир „Младост“ за момчета и момичета. Той се организира от местния лекоатлетически клуб „Дунав“, в партньорство с Община Русе и Българската федерация по лека атлетика. Спортен директор на турнира е известната ни лекоатлетка от близкото минало Анелия Нунева.

На събитието присъстваха кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът „Устройство на територията“ инж. Димитър Наков, зам.-кметът „Хуманитарни дейности“ Иван Григоров, народните представители от ПП ГЕРБ Пламен Нунев и Светлана Ангелова,  спортистката  Анелия Нунева и други гости.

„Преди пет години си пожелахме да възстановим традицията, от година на година турнирът да е по-силен и това е факт. Пожелавам на състезателите да постигнат рекорди, да няма травми и най-добрите да победят“, каза кметът Пламен Стоилов. 

В тазгодишното издание се включиха 38 клуба от страната с над 280 състезатели, както и отбори-гости от Румъния, Молдова и побратимения град Уйбуда от Унгария. Състезателите участват в общо 14 дисциплини – 7 при юношите и 7 при девойките. Първите трима от всяка категория получиха медали и символични парични награди.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов