Турчин, решил да даде подкуп на полицаи, отива на съд

Крими

05-05-2017, 15:48

Снимка:

Окръжен съд Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цвятко Миланов бе удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на град Русе“

Сложил в документите си една банкнота от 10 долара

Окръжна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт по бързо производство срещу турски гражданин, дал подкуп на полицаи. 

Обвинението срещу Халил Т. е за това, че на 11.04.2017г., на главен път Русе – Велико Търново, в землището на с. Пиргово, дал подкуп – дар – 10 долара на длъжностни лица – двамата младши автоконтрольори при Сектор Пътна полиция – ОД на МВР – Русе, за да не извършат действия по служба – да не му състави Акт за установяване на административно нарушение за допуснато нарушение по ЗДвП – не се съобразил с пътната маркировка и като водач на влекач с полуремарке въпреки забраната предприел маневра изпреварване – престъплението по чл. 304а, пр.3,вр.чл.304,ал.1 от НК. 

За извършеното нарушение полицейските служители го спрели за да съставят на водача акт за установяване на административно нарушение. Обвиняемият знаел за извършеното от него нарушение, решил на даде подкуп на двамата полицейски служители за да не му бъде съставен акт за установяване на административно нарушение и сложил в документите си една банкнота от 10 долара. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов