Деца се обучиха за принцове и принцеси

Русе Лайф

02-05-2017, 09:59

Снимка:

БУЛСТРАД АРЕНА

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенчета с награди от фест "Music, my love!" в Букурещ

Те бяха преобразени с приказен грим и елегантна прическа, преминаха курс по етикет

В   БУЛСТРАД АРЕНА се състоя първата в България „Академия за принцеси“ в нов формат. Събитието се организира от Аниматорна група ВЕСЕЛЯЦИТЕ и БУЛСТРАД АРЕНА.

Академията събра деца на възраст от 3 до 12 години, които за един ден се превърнаха в истински принцове и принцеси. Те бяха преобразени с приказен грим и елегантна прическа, преминаха курс по етикет. Деница Анчева – професионален хореограф им разказа историята за балета и проведе с тях един урок. Малчуганите преминаха през професионална фотосесия от Гроздана Генкова, а забавна видео анкета им направи Петър Петров.

Децата показа всичко, което са научили през деня на своите родители и близки – дефилираха с три различни костюма, танцуваха и всяко дете получи сертификат за „Принцеса”.

За настроението на всички присъстващи се погрижиха още 15-те от най-известните и вдъхновяващи принцеси – Елза, Анна, Пепеляшка, Снежанка, Аврора, Ариел, Рапунцел, Туана, Мулан, Покахонтас, Жасмин, Бел, Мерида, София и смелата Ваяна, танцьори от школа по спортни танци „Настроение“ с художествени ръководители Елена и Иван Деспотови и балерини от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов