Успешна благотворителна кампания „Купи и дари“ на Интеракт клуб в Русе

Животът

19-04-2017, 10:04

Снимка:

Интеракт клуб

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

С Великденски концерт зарадва Дома за стари хора Христина Маркова /видео/

Целта бе набиране на хранителни продукти за семейства в неравностойно положение

В духа на отминалите великденски празници, дни на добротата, на мира и радостта, на мечтите и желанията, на надеждата за едно ново, по-добро начало, изпълнени с най-добри и топли чувства, младежите от Интеракт клуб Русе, заедно с Български младежки Червен кръст, проведоха Великденска благотворителна дарителска кампания „Купи и дари“.

Целта  бе набиране на хранителни продукти за семейства в неравностойно положение на 12 и 13 април 2017г. във верига магазини „Кауфланд“ и хипермаркет „Метро“.

Миналата година по коледа с помощта на добрите хора на Русе, събраните продукти ощастливиха 184 семейства. Тази година младежите помогнаха на 100 семейства да посрещнат най-светлия празник .

Акцията се проведе за първи път преди Великден и беше много успешна. Тя е част от добрите дела, с които Ротари клубовете в града отбелязват честването на 80 години ротарианство и добротворство в Русе.

Младежите от Интеракт клуб Русе искрено благодарят от името на клуба и от името на семействата, които зарадваха за Великденските празници, на всички добри и състрадателни хора от русенското общество, които станаха съпричастни на каузата.

За съжаление лошото време попречи на ентусиазираните младежи да дадат всичко от себе си за другият проект, насочен към по-малките жители и гости на града – „Великденско съкровище“, но от клуба обещават при първа възможност да го направят и да зарадват малчуганите.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)