Ден на отворените врати в ОУ „Ангел Кънчев“

Мисия

05-04-2017, 17:07

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 години България в Европейския съюз отбелязаха в ОУ „Иван Вазов“ – Русе

Пратеници на губернатора и кмета уважиха събитието

Сред официалните гости на събитието бяха заместник- областният управител  Росен Миланов, Сашо Щерев, началник отдел „Образование“ в Община Русе, Цветослав Димитров, началник отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“ в РУО, партньори, преподаватели, студенти от Холандия и много родители. Денят на отворените врати откри директорът на училището Енчо Енчев, който отправи благодарност  към присъстващите за подкрепата и съпричастността и ги запозна с предвидената богата програма.

Приветствие отправи и заместник- областният управител, който изрази задоволство от организацията и разнообразието от дейности и проекти, по които работят учениците и учителите в ОУ „Ангел Кънчев".  Миланов връчи поздравителен адрес  от името на Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, в който се казва:

„За мен е истинско удоволствие да Ви поздравя по повод  провеждането на Ден на отворените врати  в ОУ „Ангел Кънчев“. Чрез Вас отправям своите благопожелания и към преподавателите, родителите и учениците.  

Възпитаниците на училището изнесоха пъстра музикална програма, а интерес сред всички предизвикаха и членовете на Дружество „Традиция“, облечени в автентични опълченски униформи.

След това всички ученици и техните преподаватели се отправиха към класните стаи, за да се потопят в интересни образователни занимания.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов