Борисов получи поздравления от БТПП и СИБ за победата на ГЕРБ

Главният равин на еврейския център “Хабад-Любавич” Йосеф Саломон също отправи своите поздравления за изборната победа

Българската търговско-промишлена палата и Съюзът на инвалидите в България поздравиха Бойко Борисов за изборната победа на ГЕРБ.


Председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов изпрати поздравителен адрес  от името на Управителния съвет на БТПП до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай изборната победа. „Пожелавам Ви здраве, успехи и конструктивно и ползотворно сътрудничество със социалните партньори“, се казва в адреса.
В писмото си до Бойко Борисов членовете на Българската търговско-промишлена палата предлагат консенсусни мерки за подобряване условията на стопанската дейност в страната. Те изтъкват, че така предложените мерки ще гарантират реализирането на най-неотложните икономически реформи в страната. „Предложенията следва да обединят политическите сили, включително и в програмата им при сформиране на стабилно правителство“, заявяват от БТПП.

Съюзът на инвалидите в България поздрави Бойко Борисов за изборната победа на ГЕРБ
Съюзът на инвалидите в България (СИБ) изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай убедителната изборна победа. „Пожелаваме Ви да сте здрав, все така упорит и последователен! Пожелаваме Ви и още по-големи успехи в предстоящото управление на страната“, се казва в писмото.
В поздравителния адрес до Бойко Борисов председателят на СИБ Красимир Коцев и членовете на Съюза на инвалидите изразяват надеждата си, че проблемите на хората с увреждания ще получат обективна оценка и разрешаване в духа на европейските традиции и закони.

Главният равин на еврейския център “Хабад-Любавич” Йосеф Саломон също отправи своите поздравления за изборната победа на Политическа Партия ГЕРБ. По случай предстоящия празник на свободата Пасха равинътзанесе традиционния безквасен хляб на Бойко Борисов.


Главният равин на еврейския център “Хабад-Любавич” Йосеф Саломон отправи своите поздравления за изборната победа на Поли...

Публикувахте от Бойко Борисов в 5 април 2017 г.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов