Пламен Нунев: Благодаря ви за подкрепата на 26 март

Новините

31-03-2017, 16:40

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама младежи пострадаха при падане от мотопед на пътя Борово – Бяла

Финансирането от Европа приключва през 2020 година, което означава, че ще трябва да се положат максимум усилия, подчерта той

Благодаря ви за подкрепата на 26 март, каза избраният за народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев по време на среща в град Борово днес.Посетил съм над 200 места по време на предизборната кампания, а сега ги обикалям отново, за да изкажа моята и тази на колегите си искрена благодарност, добави Пламен Нунев. ГЕРБ печели 4 последователни избора за определяне състава на Народно събрание – през 2009, 2013, 2014 и 2017 година. Радвам се, че ГЕРБ в Русенска област печели. Взехме си поука от изборите за президент и вицепрезидент през 2016 година и резултатът е налице, обобщи бъдещият народен представител. Сега важна задача пред нас е да подкрепяме кметовете на общини в региона, а в конкретния случай – Валентин Панайотов, за да може да работят за реализиране на европейските проекти. Финансирането от Европа приключва през 2020 година, което означава, че ще трябва да се положат максимум усилия, подчерта той.

 

От създаването на ГЕРБ може би сега бе най – важно да покажем, че подкрепяме европейския път на развитие на България, отбеляза в словото си Валентин Панайотов. Той коментира, че екипът на ГЕРб в региона работи активно и е доказал през годините, че е най - близко до хората и техните проблеми.

 

В Борово следваме основните цели от предизборната програма, представена през есента на 2015 година. Нямаше как веднага да постигнем видими резултати, защото при встъпването ми в длъжност бяха установени проблеми с бюджета. Валентин Панайотов акцентира върху стореното.  

Предстои цялостна подмяна на водопроводната мрежа в Борово. Ще се осъществи преасфалтиране на 11 улици в Борово, в населените места. Пътят Обретеник – Горно Абланово също ще бъде рехабилитиран.  

Тепърва ще видите резултатите от изпълнението на нашата програма. Това няма как да стане само с наши усилия, а с подкрепата на вас, местните жители, а също и на народните представители от ГЕРБ, на правителството с министър – председател Бойко Борисов, посочи  Панайотов.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов