Призови места за стрелците с лък на „Джамбо 2006“ от държавното първенство в Търново

Спорт

27-03-2017, 11:32

Снимка:

Джамбо 2006

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Играорци“ учиха русенци на народни хора безплатно

В отборния турнир при момчетата до 14 г. русенските стрелци с лък са с най-добро представяне

Държавното първенство по стрелба с лък на закрито за възрастови групи кадети/кадетки; момчета/момичета (11–14-годишни) се проведе във В. Търново.

Младите стрелци с лък на „Джамбо 2006”, с треньор Йордан Джамбазов, постигнаха високи резултати и спечелиха призови класирания. В индивидуалните съревнования участваха 12 русенски състезатели: Велислава Великова, Ванеса Събкова, Никол и Симон Георгиеви, Теодора Петрова, Иван Андреев, Кристиян Димитров, Костадин Георгиев, Кристиян Христов, Калоян Трендафилов, Венелин Маринов и Мирослав Петров.

Златни медали завоюваха Никол Георгиева (до 14 г.), Кристиян Димитров (до 14 г.) и Мирослав Петров (до 11 г.), които бяха с най-висока точност на мишените в съответната възрастова група. Костадин Георгиев и Кристиян Христов са съответно шести и седми.

При кадетките Велислава Великова спечели сребърен медал, а Ванеса Събкова е пета. В стил компаунд Иван Андреев за пореден път завоюва златен медал. Калоян Трендафилов е пети.

В отборния турнир при момчетата до 14 г. русенските стрелци с лък са с най-добро представяне и спечелиха Шампионската купа – Кристиян Димитров, Костадин Георгиев и Кристиян Христов.

След успешното класиране на Държавното първенство по стрелба с лък на закрито, младите таланти на СК „Джамбо 2006” продължават своята подготовка за предстоящите състезания на открито.

Иван Банчев отново е включен в националния отбор на България за участие следващия месец в състезание по стрелба с лък на открито за Европейската Купа, което ще се проведе в Гърция. Й. Джамбазов е в треньорския състав.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов