Дневен хороскоп - вторник, 21 март 2017

 

Овен

Денят може да ви поднесе разнородни възможности, които не са за изпускане. Вашата енергичност ще ви помогне много в работата. На силата на волята и целеустремеността ви може само да ви завиждат.

     
 

Телец

Около вас отношенията са доста заплетени. Някои хора са твърде двойствени, а подвеждащото им поведение още повече ви заблуждава. Вслушайте се в интуицията си. Не се отнасяйте пренебрежително с колегите си. 

     
 

Близнаци

Бъдете сериозни в своето поведение. Не преминавайте границите на забраненото, иначе рискувате да провалите този хубав ден. Нужно е да имате пълен контрол над себе си. Колкото по-малко другите са посветени във вашите планове, толкова по-добре.

     
 

Рак

Излишното безпокойство и изнервеност могат да доведат до спад на вашата производителност. Стабилизирайте се и уверено действайте като се уповавате на способността си да преодолявате всяко предизвикателство.

 

     
 

Лъв

Грижите ви няма да спрат. Някои ситуации ще се окажат като подводни рифове, откъдето дебнат неочаквани проблеми. В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност.

     
 

Дева

Денят няма да донесе нищо ново и вълнуващо. Отдайте се на изпълнението на отговорностите и задълженията си. Твърде значително ще реагирате и на най-незначителните събития. 

     
 

Везни

Ако трябва да решавате днес някакви лични проблеми, то не чакайте помощ отвън. Действайте много внимателно и предпазливо. Не бива да откровеничите с хора, които малко познавате.   

     
 

Скорпион

Днес лесно ще бъдете провокирани и лесно ще избухвате. На колегите и близките ви хора ще им е трудно да общуват с вас. Старайте се да бъдете по търпеливи и сговорчиви. Може да наговорите твърде излишни неща преди да се усетите.

 

     
 

Стрелец

Денят носи неочаквани обрати, затова не бързайте с вземането на важни решения. Внимавайте да не провокирате остри конфликти най-вече с вашите близки. Настроението ви е нестабилно и променливо.

     
 

Козирог

Този ден ще бъде успешен, само в случай, че съгласувате действията си с хората, с които сте си най-близки. Именно те са готови да ви подхвърлят няколко ценни идеи. Не се опитвайте да бъдете съвършени навсякъде и във всичко.

     
 

Водолей

Всичко, което днес ще бъде наложено и обсъдено ще трябва да филтрирате като информация и ще откриете, че само една малка част от казаното е истина, а всичко друго плод на преувеличение, фантазии и емоции.

     
 

Риби

Звездите подсказват, че може да се случи нещо, което да произведе силно впечатление върху вас. Бъдете реалистични, правилно разпределете силите си и обмислете внимателно действията си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Следвайте вътрешната си мъдрост, която ви насочва да предприемете жизненоважни стъпки, като например да започнете да водите по-здравословен начин на живот, да се свържете с определен човек, да прочетете някоя конкретна книга или да се запишете на курс. Напътствието винаги ви се дава стъпка по стъпка. Когато направите един ход, получавате указания за следващия. Каквито и напътствия да получите, те са отговор на вашите молитви, когато се молите с въодушевление и оптимизъм. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов