Цецка Цачева: Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот?

"Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли "златния пръст” на "Атака" и какво последва за държавата?", попита Цачева жителите на Д. Дъбник

Ясен приоритет на третия кабинет на Борисов ще е Северна България. Това каза Цецка Цачева, кандидат за народен представител и втора в листата на ПП ГЕРБ в 15-ти МИР Плевен, по време на среща с жители на Долни Дъбник

"БСП не знаят и не могат да управляват. Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли "златния пръст” на "Атака" и какво последва за държавата?”, риторично попита присъстващите в залата втората в листата на ГЕРБ госпожа Цецка Цачева. "Полицаите вместо да пазят хората по малките населени места, пазеха управляващите. Тежка техника на Жандармерията беше опасала Народното събрание. Ето в такава ситуация работихме ние в продължение на година. Народното недоволство сложи край на това безумие”, припомни тя. "Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот? Да, трудно се живее в малките населени места. Над 6 млрд. лева плати кабинета Борисов 2 за Мариците 1 и 3, за двата реактора в Белене, за КТБ. Плати ги, за да има държава”, каза Цачева.

"Започнахме промени в закона за съдебната власт, в НК, повишихме санкцията за тежки ПТП. Имаме много поводи да се гордеем”, отбеляза кандидатът за народен представител от ГЕРБ.

"За да имаме възможност акцентите в нашата програма да бъдат факт в края на един следващ управленчески мандат, имаме нужда от нашето доверие", допълни тя. "Знаем какво се случваше в образованието, в отбраната, в образованието. Не казвам, че навсякъде в министерствата, които са ръководени от кадри на ГЕРБ, нещата са добри по най-добрият начин, но мисля, че всеки един от вас може да направи сравнението и, че изводът, който ви подсказвам е верният. Затова, за да не ни се налага отново да се съобразяваме със сложни конфигурации от коалиционни подкрепящи партньори, имаме нужда от много висок резултат на тези избори“, каза още Цачева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов