Д. Иванов: Ще има хора за поддръжка на общинските имоти

Във всички населени места на община Стара Загора

Изминалата зима беше тежка, но Община Стара Загора реагира адекватно на сложната обстановка. Пораженията от обилните снеговалежи и последвалото снеготопене нанесоха поражения по цялата градска и междуградска транспортна мрежа, по този повод Община Стара Загора възложи превантивно изкърпване на цялата междуградска мрежа. В момента експерти от общинската администрация провеждат обхождане къде е необходимо допълнително изкърпване. Това заяви в студиото на Радио Стара Загора Делян Иванов- секретар на общината, като допълни, че до момента, сигнали за копрометирана пътна настилка не са постъпили.

Община Стара Загора инвестира средства в изграждането на пътната настилка на ул. „Берое“- село Богомилово, в полагането на асфалтова настилка в село Калитиново и в село Змейово. В момента се работи по пътя с. Ловец- с. Борово, където пътната настилка беше в много лошо състояние. 

Освен това благодарение на създадената от кмета Живко Тодоров организация, всички малки населени места на територията на общината, от месец април  2017 година, ще разполагат с хора за поддръжка на общинските имоти, каза още в ефира на радио Стара Загора Делян Иванов.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)