Кандидатът за народен представител Пламен Нунев поздрави жителките на Бъзън

Новините

08-03-2017, 16:14

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Конкурс за полицаи в ОДМВР – Русе

Нунев: Не забравяйте, че няма нищо по-красиво от наистина силната и горда жена!

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и водач на листата Пламен Нунев поздрави днес десетки жени от село Бъзън, които се събраха в град Русе, за да отбележат заедно 8 март.

„Честит празник и пожеланието на 8 март може да бъде само едно. Никога не забравяйте колко много сте специални. Не забравяйте, че красотата ви е онова, което ни кара да треперим, а ръката ви е тази, която ни държи. Не забравяйте, че няма нищо по-красиво от наистина силната и горда жена!“ С тези думи се обърна към дамите в салона  Нунев.

„Пожелаваме Ви да бъдете все така красиви и да дарявате с обаяние. Бъдете обичани и давайте любов. Бъдете вдъхновени и подарявайте вдъхновение. Нека сте точно оценени и оценявайте точно мъжките грешки”, каза още той, като даряваше всяка дама с разноцветни цветя за празника.

Кметът на населеното място Василена Цанкова се присъедини към топлите думи на г-н Нунев, като на свой ред изрази своята дълбока благодарност към жените от третата възраст, които полагат големи грижи при подпомагане на родителите във възпитанието на новите поколения.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов