Българо-румънски детски фонд към Българо- румънската търговско- промишлена палата

Дунав

19-02-2017, 09:00

Снимка:

Българо-румънска търговско-промишлена палата

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Три първи места и голямата награда за ученици от ПМГ „Баба Тонка”-Русе

Палатата ще се финансират прояви и събития, в рамките на които децата да могат да общуват, да учат заедно, да опознават съседната страна

Българо-румънска търговско-промишлена палата сформира фонд за подкрепа на различни съвместни дейности на български и румънски деца и млади хора, насочени към изграждане на партньорства, провеждане на съвместни здравни, образователни и културни инициативи.

Като трансгранична бизнес организация една от мисиите ни е да подпомагаме и насърчаваме икономическото сътрудничество между  съседните държави. Това няма как да е достатъчно успешно без инвестиции в нашите деца – бъдещето на това сътрудничество.

Фондът ще привлича и акумулира средства, с които по решение на Управителния съвет на Палатата ще се финансират прояви и събития, в рамките на които децата да могат да общуват, да учат заедно, да опознават съседната страна, да създават приятелства и партньорства.

Ако и вие желаете да допринесете за повече „българо-румънски“ детски усмивки, моля свържете се с нас, съобщават от организацията 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов