Готвят годишна конференция на Академията по електронна търговия в Русе

Парите

10-02-2017, 13:08

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предстои второ издание “Пробег на свободния дух Русе - Гюргево”

Лектори и тази година са някои от най-изявените специалисти в бранша

Втора годишна конференция на Академията по електронна търговия ще се състои в Русе в края на месец февруари в Канев център. 

Тя е второто ежегодно събитие, а също така е част от вече множеството организирани от академията обучения, семинари и други ключови мероприятия, които помагат, както на  стартиращи, така и на вече утвърдени онлайн търговци, да се реализират по-добре на този конкурентен пазар. 

Академията е проект, който цели създаване на общество от специалисти и работещи професионалисти в сферата на електронната търговия.

 

Целите, които академията си постави през 2016 година, чрез ежемесечни семинари да се повишава компетентността на онлайн търговците, срещайки ги с лектори, доказани специалисти в бранша, бяха успешно постигнати, а доказателство за това са проведените събития в Русе и други градове на страната.

 

Гостите ще могат да избират между практически обучения по оптимизация за търсещи машини, онлайн маркетиране, работа със социални мрежи, предприемачество, работа със специфични софтуерни продукти, презентационни умения и много други.

 

Лектори и тази година са някои от най-изявените специалисти в бранша.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)