В Русе завърши обучение по комуникация и управление на риска

Новините

25-01-2017, 15:23

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Председателят на Административен съд – Русе Елга Цонева наградена от ВСС

Участваха експерти по управление на риска и комуникация, представители на големи предприятия, институции, местната власт

Успешно приключи обучение по комуникация, свързана с управление на риска при мащабни инфраструктурни обекти, организирано от Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ. В програмата на събитието бяха включени лекции, дискусии, казуси, както и обучение на работното място, което се проведе в БУЛРИС. Участие взеха експерти по  управление на риска и комуникация, представители на големи предприятия, институции, местната власт, академичната общност, НПО и др. Обучението е  в рамките на проект „Управление на риска при мащабни инфраструктури в румънско-българската трансгранична област“, който се изпълнява по Програма INTERREG V-A Румъния-България 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Проектът се реализира в партньорство с Национален институт за изследване и развитие на физиката и ядреното инженерство IFIN-HH, Магуреле, Румъния, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Асоциация за трансфер на технологии и иновации (ARoTT), Крайова, Румъния и Асоциация за развитие на бизнес средата – Олтения (ADMAO), Крайова, Румъния.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов