Двама професори от УМБАЛ „Александровска“- София с консултации в „Медика“

Новините

23-01-2017, 13:49

Снимка:

МБАЛ "Медика- Русе"

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 105 хил. лева приходи от туристически данък отчита Община Русе през 2016-а

Прегледите при проф. Петър Симеонов и проф. Емил Паскалев ще бъдат на 28 януари между 9 и 16.30 часа в МБАЛ „Медика Русе”

Водещи специалисти в областта на урологията и нефрологията ще бъдат отново в Русе, в края на този месец за консултации с пациенти. Инициативата е на лечебни заведения „Медика” с една основна цел – да се даде възможност на хора от региона да се консултират с водещи лекари в своята област тук на място, без да им се налага да пътуват до столицата.

Пациенти от цяла Североизточна България ще могат да се запишат за профилактични и контролни прегледи при националния консултант по урология проф. Петър Симеонов и началника на клиниката по нефрология на УМБАЛ „Александровска” проф. Емил Паскалев.

Двамата медици идват в града ни, след договорено сътрудничество с Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе”.

Прегледите при проф. Петър Симеонов и проф. Емил Паскалев ще бъдат на 28 януари между 9 и 16.30 часа в МБАЛ „Медика Русе”.

Записването ще става предварително, на място в лечебното заведение, в сградата на бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35, или на телефони 082/ 830 230; 0876/ 830 230.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов