Руската общност в Русе се събра за Руската Нова година

Русе Лайф

14-01-2017, 21:27

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

От 16 януари се възобновяват занятията във всички училища от област Русе

Директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов поздрави руската общност от името на кмета Пламен Стоилов

Директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов поздрави тази вечер руската общност в Русе от името на кмета Пламен Стоилов, по повод отбелязването на Руската Нова година. Председателят на Общински съвет Русе проф. Христо Белоев изпрати поздравителен адрес до генералния консул на Русия в Русе Татяна Грушко, която приветства всички присъстващи на тържеството. Поздравление към руската общност произнесе и областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев.

Савов пожела на присъстващите здраве, щастие и успехи, които да съпътстват начинанията им и да им помагат за осъществяване на нови цели през годината.

Символичният домакин и водещ на вечерта – председателят на Руския клуб в Русе  Маша Станчева благодари на талантите от Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител Наталия Константинова, които всяка година допринасят за празничното настроение. Гостите изтеглиха своите късмети за новата година и получиха по една статуетка на петел, който да им носи късмет през 2017-а – годината на петела. Празничната програма продължи с много песни, танци и добро настроение.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов