Пламен Нунев зарадва с подарък един от най – възрастните членове на ГЕРБ в Русе

Новините

27-12-2016, 14:49

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Родените през Рождественските празници в Русе- до едно момченца

Пламен Нунев и Методи Апостолов разговаряха за предизвикателствата пред региона и страната през 2017 година

Народният представител Пламен Нунев зарадва с подарък един от най – възрастните членове на ГЕРБ в град Русе – Методи Апостолов.

През целия си живот Вие сте работили и сте дали много за нашия град и продължавате да го правите. Благодарим Ви, че продължавате да възпитавате бъдещето на Русе в християнските добродетели. Вие учите внуците и младите хора на отговорност, трудолюбие и честност. Това са качества, които само с търпение, обич и разбирателство могат да бъдат съхранени и запазени завинаги в младите сърца“, каза по време на срещата по обед в дома на г-н Методиев депутатът.

 

„По тази причина, като народен представител от ГЕРБ, давам своята подкрепа и съм съпричастен с проблемите в нелекото Ви битие. Бъдете все така обичан и нека признателността ни Ви донесе спокойни и усмихнати дни. Пожелаваме Ви светли настъпващи празници - на Вас и Вашите близки!

 

Пламен Нунев и Методи Апостолов разговаряха за предизвикателствата пред региона и страната през 2017 година, приоритетите и задачите пред общинската структура на партията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов