Светлана Ангелова зарадва с подаръци потребителите на ЦСРИ в Щръклево

Новините

27-12-2016, 14:37

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

72-ма хоспитализирани в УМБАЛ -Русе по празниците

Ангелова: Атмосферата тук ме зарежда с положителни емоции

Народният представител Светлана Ангелова зарадва с подаръци десетките потребители от Центъра за социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ към сдружение „Център Динамика“ в село Щръклево.

Това се случи по време на специално тържество, по време на което  Ангелова  честити на всички Коледа.

„Винаги идвам при вас с удоволствие, особено по време на празници, защото атмосферата тук ме зарежда с положителни емоции. Дните на големите християнски празници ни носят много вяра, изпълват ни с надежда и любов към роднини и близки.  Това е време на равносметка за постигнатото и планове за бъдещето с мисълта да бъдем по – добри“, каза народният представител. Тя отправи пожелания за здраве, щастие и благополучие към присъстващите. Народният представител приветства екипа на центъра и председателя на сдружение „Център Динамика“ Деана Димова за неговата всеотдайност и внимание към проблемите на всеки един местен жител от третата възраст.

Направени са стъпки за разширяване на капацитета на центъра поради нарастващите потребности на местната общност. Вече 3 години в центъра се предлага възможност всеки жител не само да съпреживее едни от най – светлите празници у нас, но и да ползва комплекс от социални услуги, свързани с извършване на рехабилитация, социално-правни консултации, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване. Той предоставя социални услуги с помощта на висококвалифицирани специалисти.

Ангелова дава своята подкрепа за всяка инициатива на сдружението и центъра, насочена към подобряване на условията и привличане на повече потребители



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов