Безброй отзиви и благодарности за „Коледата е за всички – 2016 г.”

Русе Лайф

26-12-2016, 13:53

Снимка:

Пенка Попова

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Сдруженията „Смело сърце“ и „Регионална достъпност“ благодарят на всички партньори и участници

Стойка Панагонова и Диана Николова, председатели на Сдруженията „Смело сърце“ и „Регионална достъпност“ получиха безброй отзиви и благодарности за тазгодишното издание на инициативата „Коледата е за всички”.

На проведените 5 тържества тази година подаръци получиха 213 деца от ОУ „Отец Паисий”, център „Каритас”, потребителите на социални услуги с доставчик Община Русе, Център „Детски кът за развитие“ и Клуба на майките със смели сърца.

„Гвоздеят на инициативата“ беше в самото навечерие на Коледа, когато се включиха „Клубът на майките със смели сърца“ и доброволците Даринка Станчева, Лилия Георгиева, Ценка Манчева, Димитър Симеонов, Стоян Панагонов и Росица Стоянова. С любезното съдействие на кмета на община Русе Пламен Стоилов и директора на ОП „Русе арт“ Мариян Савов, заедно със своите майки празнуваха деца с и без специфични потребности, което е много важна стъпка към приемане на различието. Кака Лили успя да включи всеки в детската викторина, а танцов състав „Чановете” беше истинска коледна изненада за децата и техните родители.

За първи, но не за последен път в тържеството участва Военния клуб. Многоуважаваният от всички Огнян Жеков изпълни повече от успешно ролята на Дядо Коледа и заедно с прекрасната Снежанка поднесоха подаръците както на послушните деца така и на техните майките със смели сърца и допринесоха за включване на всички в Коледното веселие.

Сдруженията „Смело сърце“ и „Регионална достъпност“ благодарят на всички партньори и участници в тържествата и им пожелават много упоритост, надежда, здраве и късмет!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов