Пламен Нунев: Измина една нелека година. Колкото и да е било трудно, ние успяхме

Новините

20-12-2016, 11:59

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе – първи в категорията „Културно-исторически туризъм“

Нашият град върви напред, става по-красив, по-привлекателен, по-уютен и най-важното – той е град с бъдеще, каза депутатът

В тези празнични дни всички ние си правим равносметка – за успехите и пораженията, за радостта и тъгата.  Измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е било трудно, ние успяхме, каза днес областният координатор и народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев. Това стана след традиционния коледен концерт, който се състоя тази вечер в Доходното здание. Гост бе легендарната българска група „Диана експрес“. 

„Русенска област се утвърждава в България като център на  регион за планиране и важен фактор в развитието на отношенията с държавите по река Дунав. Доказателствата не са само в спечелените проекти с европейско финансиране, чиито резултати радват сега жителите и на най – малките населени места. Експертите работят, за да бъдат подготвени повече и качествени проекти през този програмен период, които ще позволят на местните общности да почувстват още по - осезаемо членството ни в Европейския съюз. Добрите примери в това отношение са много в Община Русе, Община Иваново, Община Ценово и др.“, подчерта  Нунев. 

„Русе постепенно възвръща славата си на дунавска столица на България. Нашият град върви напред, става по-красив, по-привлекателен, по-уютен и най-важното – той е град с бъдеще, което заедно всички ще изградим“, добави народният представител.

„Днес, в очакване на благодатния огън на Рождество Христово, нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност и уважение. Защото Коледа е надежда и обещание за щастие и добри дела“, завърши приветствието си Пламен Нунев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов