Благотворителен коледен базар - изложба направи Жени ГЕРБ

Новините

20-12-2016, 11:46

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе – първи в категорията „Културно-исторически туризъм“

Ръчно изработени предмети от деца, младежи и възрастни със специални потребности напълниха Доходното

Благотворителен коледен базар - изложба с ръчно изработени предмети от деца, младежи и възрастни със специални потребности бе подреден днес във фоайето на Доходното здание. Той започна в 15 часа и продължи до 19.30 часа.

Събитието бе открито от организационния секретар на Жени ГЕРБ – България и народен представител в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова. Това стана в присъствието на областния координатор на ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев, представители на общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе и много граждани.

„Изложените стотици красиви картички, керамични и други декоративни предмети са плод на разностранни умения, талант и креативност. В тях са вложени сърцата на тези млади и възрастни наши съграждани, които отправят искрени послания за светла Коледа и честита Нова година. Те заслужават и получават нашата подкрепа", каза в приветствието си  Ангелова.

Със стотици свои произведения на коледна тема в над 10 щанда се включиха потребители на социални услуги от Област Русе. Щанд с изработени от Младежи ГЕРБ – Русе коледни украшения също се радваше на особено внимание от страна на посетителите.

Събраната сума от закупените произведения ще бъде насочена към закупуване на материали и насърчаване на творческите и трудовите им способности, както и социалната интеграция.

Общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе е основен „двигател“ на инициативата, която се случва в рамките на традиционно провеждания в навечерието на Коледа концерт от областната структура на ГЕРБ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов