ГЕРБ - Русе с кампания за събиране на битови принадлежности за Хитрино

Новините

19-12-2016, 13:34

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха коледния благотворителен базар на сдружение „Еквилибриум“ в МОЛ- Русе

Ще се приемат само нови или добре запазени вещи, които биха влезли в употреба на едно домакинство

В навечерието на Коледа ГЕРБ - Русе организира дарителска кампания за събиране на битови принадлежности за потърпевшите от инцидента в село Хитрино /Област Шумен/. За жителите на селото, чиито къщи пострадаха тежко, бяха предоставени 23 фургона, в които скоро те ще бъдат настанени до възстановяването на домовете им. Освен покрив над главата, хората ще имат сериозна нужда от неща, с които да живеят нормално.

 

Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ дават старт на кампания за събиране на предмети за дома като чинии, чаши, тенджери, тави, прибори, хавлии, чаршафи, завивки, електроуреди и т.н. Кампанията ще продължи до 13 януари 2017 година, като нещата ще се събират в офиса на ул. “Чипровци” № 2 ( търговски комплекс „Родина“). Офисът е отворен в работни дни от 9 до 17 часа.

 

Ще се приемат само нови или добре запазени вещи, които биха влезли в употреба на едно домакинство. При невъзможност за доставяне на дарението на място в офиса, можете да се обадите на 0896808544 или 0882046730 за организиране на транспорта



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)