Първи благотворителен коледен бал „Коледни мечти“ на СУПНЕ „Фридрих Шилер“

Мисия

15-12-2016, 13:42

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плакет „Русе“ за юбилея на актьора Любо Кънев

Губернаторът пожела успех на това изключително начинание и изрази своята надежда, че то ще се превърне в традиция

Вчера в хотел Дунав плаза се проведе първи благотворителен коледен бал „Коледни мечти“ на СУПНЕ „Фридрих Шилер“ в Русе.

Благородната инициатива  е организирана от училищното настоятелство и със съдействието на ръководството, преподавателите и учениците. Тя има за цел да се подпомогне дейността на учебното заведение.

Домакин на събитието беше  Искра Иванова, директор на училището, а сред официалните  гости  Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе. Той се обърна към всички присъстващи, като изрази своето задоволство, че е част от това мероприятие с красивото име „Коледни мечти“, което е насочено към съпричастността и децата. Пожела успех на това изключително начинание и изрази своята надежда, че то ще се превърне в традиция, благодарение на която ще се даде възможност на децата да реализират част от своите мечти.

Областният управител отправи и своите благопожелания по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

На тържеството присъстваха учители, родители, приятели и гости на учебното заведение, обединени от съпричастността, ангажираността, щедростта и милосърдието.

Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на деца от училището със сериозни здравословни проблеми, за награди на изявени ученици, както и за обезпечаване на различни инициативи на училището.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов