Утре обучават на лидерсво

Русе Лайф

11-12-2016, 07:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жертва на измама е станала жена на 83 години от "Образцов чифлик" в Русе

Мястото е културен център BH на улица “Добружда” 4, датата 12 декември, начало 19 ч.

На 12 декември (понеделник) от 19 ч. в Културен център BH Антон Вълков и Анна Димитрова ще разкажат за Art of Hosting, известно още като “лидерство на участието” .

 

Понякога за предизвикателствата, пред които сме изправени просто няма верни отговори, добри практики и точни решения. Това е така, защото те са комплексни, постоянно се променят и с това и възприемането им от хората. Един от най-мощните инструменти за управление в такава среда е включването на повече хора и гледни точки. Методите на участието търсят най-естествения начин на случване на работните процеси.

 

Антон Вълков има 10-годишен международен опит в сферите на младежките дейности, устойчивото развитие и организационната промяна. Водещ практик на мрежата Art of Hosting в България, автор и водещ на редица обучителни формати.

Анна Димитрова работи в пресечната точка на бизнеса и социалното въздействие вече над 10 години. Тя прилага методите на участието в работата си както с големи компании и международни организации, така и със стартиращи предприемачи и общности. Анна е практик в мрежата на Аrt of Hosting от 2012 г.

 

Заповядайте заедно да разберем повече за този интересен метод!

Мястото е културен център BH на улица “Добружда” 4, датата 12 декември, начало 19 ч.

 

Вход свободен.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов