Представят добри практики на социалните услуги

Мисия

01-12-2016, 15:39

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Младежки парламент Русе с анти СПИН кампания

Организатор е Общината и Национален алианс за социална отговорност

Община Русе, съвместно с Национален алианс за социална отговорност, организира на 02.12.2016 г. (петък) от 10:00 часа, в зала „Европа“ (Доходно здание) социален форум на тема „Представяне на добри практики при управлението на социални услуги – делегирани от държавата дейности“.

            Във форума ще вземат участие представители на общини – доставчици на социални услуги, и неправителствени организации от областите Русе, Силистра и Разград. Ще представят опита си в предоставянето на социални услуги сдруженията – партньори на Община Русе, „Еквилибриум“, „Дете и пространство“ и Център за психично здраве – Русе, както и общини от областите Силистра и Разград.

            От 14:30 в аула 2.1 на Русенския университет форумът ще продължи с представяне на Информационна кампания за популяризиране на помагащи технологии за комуникация чрез поглед на Фондация „Асист – Помагащи технологии“, европейски политики по отношение на интеграцията на хора с увреждания. Своя личен опит с контрол чрез поглед ще представи Анжела Пенчева, автор на книгата „Моят живот“ . Събитието ще приключи с дискусия на тема „Съвременните помагащи технология в България“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов