Пътната обстановка в Русенско

Новините

30-11-2016, 11:36

Снимка:

АПИ, архив

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 56 000 къса цигари без бандерол иззе при акция Русенската полиция

По пътя Русе-Щръклево-Нисово-Кацелово се извършват аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом

Пътните настилки в цялата страна са предимно мокри, заснежени по усойните места заледени, почистени и обработени, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”. 

Ограничена видимост поради мъгла има до 50 м в района на Антоново, област Търговище и до 100 м в района на Скравена, област София. 

На територията на Русе няма намалена видимост, пътната обстановка в региона е нормална. Временни ограничения са въведени само по второкласния път Бяла-Попово, където от км 0+858 до км 0+908 в района на гр. Бяла движението се осъществява по  едната лента с дължина 50 м. поради пропадане на подпорна стена. По участъка ограничено е  движението на товарни автомобили над 10 т., а на скоростта е 30 км/ч. Обходен маршрут - с. Пет Кладенци-Борово и обратно. 

По пътя Русе-Щръклево-Нисово-Кацелово се извършват аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом, с ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т. Дясната лента е затворена за движение и е въведен пропускателен режим по лявата лента за движение. Ремонтни дейности в района няма.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)