Спортен празник организира Професионалната гимназия по промишлени технологии

Мисия

29-11-2016, 11:46

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инфо среща за българското председателство на Съвета на Европейския съюз в Русе

Ще има „лъвски скок“, спортни игри за деца със специални образователни потребности, турнир по тенис на маса, турнир по футбол, аеробика и още

Спортен празник организира Професионална гимназия по промишлени технологии „Атанас Ц. Буров“ – Русе на 30 ноември 2016 г. Събитието се организира в рамките на проекта на училището „Спортуваме заедно“ по Програма „Русе – Европейски град на спорта 2016” с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”.

Спортният празник ще започне от 10:30 часа в Аулата на учебното заведение. Програмата на събитието включва състезанието „Лъвски скок“, спортни игри за деца със специални образователни потребности, турнир по тенис на маса, турнир по футбол, занимания по аеробика, приготвяне на ястия за кулинарна изложба на тема „Здравословно хранене“ и награждаване на победителите.

Целта на проекта е да насърчи физическата активност на учениците и да ги стимулира да водят здравословен начин на живот, както и да допринесе за интеграцията чрез спорт.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов